V Jornada de recerca de la UD

El passat dia 26 de març va tenir lloc la V Jornada de recerca de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària a la qual van assistir tots els residents de la UD, una vintena de tutors, els professionals de la Unitat de Suport a la Recerca i recents llicenciats que han mostrat interès per fer l’especialitat a Lleida. Va fer la inauguració el Dr Jorge Soler, Cap d’estudis de la Facultat de Medicina .

Els residents de quart any van presentar els seus treballs final de residència ,els podeu trobar al nostre blog .Es van atorgar els següents reconeixements:

Premi al millor treball segons el Comitè Científic : Adecuación del uso de la vitamina D en una área de salud urbana .Gemma Carré (ABS Bordeta- Magraners)

Accèssits:

  • Població no diabètica vs prediabètica. Neus Miró  (ABS Pla d’Urgell)
  • Efecto de la actividad laboral en el control de la tensión arterial en pacientes hipertensos . Carme Jorge i Raquel Reixach (ABS Bordeta-Magraners i ABS Eixample)

En el mateix acte la  va realitzar la ponència Aspectes ètics i legals en recerca, la Sra Rosa Morros, presidenta del comitè d’ètica de l’IDIAP. Per finalitzar els residents de tercer any van presentar un avantprojecte dels seus treballs de final de residència.

Enhorabona a tots i totes . El nivell ha estat molt alt , la continuïtat en recerca està garantida. En nom de la Comissió de docència gràcies a tots i convidar que l’any que ve puguin assistir tots aquells i aquelles que de veritat estan interessats en fer créixer  l’Atenció Primària.

20150326_111730

20150326_121813

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s