Camí cap a la troncalitat, una normalització en l’educació mèdica

Benvolguts/des,

El consell de ministres recentment ha donat llum verda a la publicació del RD anomenat de la troncalitat, on es modifica substancialment el sistema MIR , amb canvis al propi examen i sobretot al desenvolupament del procés formatiu (veure arxiu). És veritat que el consens no ha estat de tots els actors relacionats amb la formació especialitzada però després de més de vuit anys urgeix iniciar el procés i adaptar-nos a l’Espai D’Educació Europeu d’una vegada. Després caldrà establir els mecanismes adients a fi d’avançar de la manera més òptima en el procés.(http://www.actasanitaria.com/el-real-decreto-sobre-troncalidad-proximo-ser-aprobado-por-el-consejo-de-ministrso/)

 

Troncalitat consens

La Comisió Nacional de Medicina Familiar i Comunitària va presentar un treball amb un conjunt de recomanacions sobre la troncalitat, fruit dels grups de treball  amb caps d’estudis, tutors i tècnics de salut de tota Espanya (veure arxiu).

Des del nostre territori iniciarem ja totes aquelles activitats de planificació a fi de poder oferir el millor projecte possible als futurs aspirants.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s