Noves promocions i acomiadament…

S’incorporen noves promocions.

Un any més celebrem la benvinguda de noves promocions de residents a la nostra Unitat Docent. La primera d’infermeria i la trentena de medicina s’incorporen avui als centres de salut. Iniciem nous reptes amb la formació d’infermeres residents, estrenant un programa de formació individualitzat i amb la participació de nombrosos col·laboradors docents a qui volem agrair la seva dedicació .

Trenta anys formant metges residents ens donen un factor impacte molt alt en experiència, amb una evolució que combina (necessària i afortunadament),  l’expertesa aconseguida inexorablement amb els anys i l’agosarament donat pels novells, en el camp de l’acció tutorial. Ni volem ni podem prescindir de ningú que tingui el compromís necessari i la il·lusió renovada en la creativitat.

Benvinguts residents, veniu en un moment ple de ganes, docents motivats i projectes de futur en els que hi participareu. Exigiu i se us donarà, participeu i progressareu.

 Gràcies per confiar amb nosaltres i venir a Lleida.

 Comissió de Docència

 Presentació de Benvinguda de la resident de tercer any de Medicina Familiar Gemma Carré.

 Acomiadant la promoció 2010 – 2014

Benvolguts i benvolgudes , acabeu el vostre període formatiu com a metges residents,  i en nom de la Comissió de Docència us donem les gràcies pel vostre treball durant aquests anys. Volem compartir la nostra satisfacció per haver pogut participar en la vostra formació com a especialistes en Medicina Familiar i Comunitària . Amb vosaltres també hem après i progressat professionalment i ens heu enriquit com a persones. Hem compartit molts canvis i molts avenços, crescut com a Unitat Docent i ens hem fet més grans, més experts i més defensors d’un sistema formatiu únic al mon. Un sistema que ofereix igualtat d’oportunitats a tothom i afavoreix que les professions de les ciències de la salut i el sistema sanitari estiguin més a prop que mai dels ciutadans. Ara el repte que teniu al davant és engrescador, participar molt activament del mon laboral, seguir creixent com a professionals i tenir cura de les persones que estimeu.

Molta sort.

 Comissió de Docència

 Discurs d’acomiadament de la resident de 4 any Meritxell Moya.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s